" Cea mai extraordinara promisiune: | Descopera ADEVARUL

Dragii mei cititori,


Va rog sa ma iertati ca atatia ani v-am hranit cu gunoaie, dandu-va sperante desarte si facandu-va sa credeti ca asa numita stiinta feng shui ar putea aduce o imbunatatire in viata voastra.

Singurul lucru de care aveti nevoie este o restaurare completa a vietii prin credinta in jertfa mantuitoare a Domnului Isus Hristos.

Tuesday, February 8, 2011

Cea mai extraordinara promisiune:

Cel ce Il cauta peDumnezeu, Il va gasi!


In Cartea Proverbelor 8:17 citim: "Eu iubesc pe cei care Ma iubesc si cei ce ma cauta cu tot dinadinsul ma vor gasi".

Nu pot decat sa ma prostern la picioarele Celui Prea Inalt, in adorare, cand citesc aceasta promisiune dumnezeiasca. Dumnezeu se lasa gasit de catre oameni!


Daca ne adancim in intelegerea acestui verset biblic, vedem ca promisiunea este insotita de o conditie: "cei ce ma cauta din tot dinadinsul". Adica nu intr-o doara, nu cu neatentie, nu cu jumatate de inima, ci "cu tot dinadinsul".

Ca sa intelegem mai bine ce inseamna sa-L cauti pe Dumnezeu cu tot dinadinsul ne vom opri si asupra altor locuri din Scriptura care vorbesc despre acest subiect.

In Evanghelia dupa Marcu citim cuvintele Domnului Isus, care citeaza o porunca din Vechiul Testament: "Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu toata mintea ta si cu toata puterea ta".

In viziunea pastorului Benny Hinn, sa iubesti pe Dumnezeu cu toata inima ta, inseamna sa-L iubesti cu fiecare atom al fiintei tale. Dumnezeu doreste ca tu sa-L iubesti mai mult decat orice altceva si cu tot ce este in tine.

A-L iubi cu tot sufletul tau inseamna sa-L iubesti cu toate capacitatile tale emotionale si intelectuale. Inseamna sa lasi inima ta sa inseteze dupa El, inseamna sadescatusezi acel strigat din adancul fiintei tale care doreste tanjeste dupa Dumnezeul Cel Viu. Cand Il iubesti cu toata mintea, Il vei iubi cu tot ce intelegi despre El si cu toate gandurile tale. Iubindu-L cu toata puterea ta, vei pune in slujba Lui intreaga ta forta fizica si cu toate mijloacele lumii materiale de care dispui, inclusiv timpul tau.

Cand Il vei cere in acest fel cu toata fiinta ta, vine in intampinare primisiunea Lui: El se va lasa gasit si descoperit. Cunoasterea adanca a lui Dumnezeu este cuprinsa si oferita oamenilor in Hristos Isus, Domnul nostru: "...Iată de ce, zic, îmi plec genunchii înaintea Tatălui Domnului nostru Isus Hristos, din care îşi trage numele orice familie, în ceruri şi pe pământ, şi-L rog ca, potrivit cu bogăţia slavei Sale, să vă facă să vă întăriţi în putere, prin Duhul Lui, în omul dinăuntru, aşa încât Hristos să locuiască în inimile voastre prin credinţă; pentru ca, având rădăcina şi temelia pusă în dragoste, să puteţi pricepe împreună cu toţi sfinţii, care este lărgimea, lungimea, adâncimea şi înălţimea; şi să cunoaşteţi dragostea lui Hristos, care întrece orice cunoştinţă, ca să ajungeţi plini de toată plinătatea lui Dumnezeu" - Epistola catre Efeseni 3:14-19.

No comments:

Post a Comment

Sunteti binevenit(a) sa lasati un comentariu.

Declaratia mea de credinta


Eu cred in:

Dumnezeu

Este un singur Dumnezeu vesnic existent in trei persoane: Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul si Dumnezeu Duhul (sau Spiritul) Sfant.
Deuteronom 6:4; Ev. dupa Matei 28:19

Isus Hristos

in dumnezeirea Domnului nostru Isus Hristos, nasterea Lui din fecioara, viata Lui fara de pacat, in minunile Sale, in lucrarea Sa preoteasca si moartea Lui pentru ispasirea pacatelor, in invierea Sa in trup, in inaltarea Sa la cer la drepta Tatalui, in revenirea Sa in persoana pe pamant in Glorie si Putere (Ioan 3:16; Faptele apostolilor 1:9-11; Epistola catre romani 1:3-6).

Biblie

Biblia este Cuvantul inspirat, infailibil si plin de autoritate al lui Dumnezeu (II Timotei 3:16).

Pocainta (recunoasterea pacatului si intoarcerea de la pacat catre Dumnezeu)

Singura cale de a fi curatit de pacat este prin pocainta si credinta in sangele pretios al Domnului Hristos.

Rapire

Asteptarea binecuvantata - rapirea Bisericii lui Hristos care urmeaza sa se intample (apocalipsa 20:11-15).

Vindecare

Lucrarea de rascumparare a lui Hristos de pe cruce ne asigura vindecarea de orice boala si suferinta in trup,prin rugaciunea facuta cu credinta (1 Petru 2:24).

Botez

Botezul prin scufundare in apa (Matei 28:19).

Duhul Sfant

Regenerarea lucrata de Duhul Sfant este indispensabila pentru salvarea personala ( Titus 3:5).

Botezul cu Duhul Sfant

Conform cartii Faptele apostolilor 2:4,Duhul Sfant este dat credinciosilor ce il cer.

Sfintenie

Prin sfintirea pe care o lucreaza Duhul Sfant, crestinul este capabil sa traiasca o viata in sfintenie (Galateni 5:16-25).

Familie

Familia este institutia sfanta bazata pe casatoria dintre un barbat si o femeie, prin rostirea unei declaratii de credinta. Sustin si promovez cu hotarare valorile familiei conform Efeseni 5:31-33; Efeseni 6:1-4; Evrei 13:4; Matei 19:5; Levitic 18:22; Geneza 2:24.